2671083567 Σκάλα, Κεφαλονιά tapitharia.tavern@gmail.com
banner imagebanner image
Recommended
2021
Ta Pitharia Tavern
 
 
 
Τα Πιθάρια
Ταβέρνα - Εστιατόριο Σκάλα Κεφαλονιά
Στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη Σκάλα, θα βρείτε την ταβέρνα μα “Τα Πιθάρια” όπου εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί το αγαπημένο στέκι για τους ντόπιους αλλά και ένας μοναδικό γευστικός προορισμός για τους τουρίστες από όλον τον κόσμο.
 
Με πολύ αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο και παραδοσιακό χώρο που η ατμόσφαιρα του θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Εδώ κάθε επισκέπτη νοιώθει σαν στο σπίτι του μιας και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι τόσο φιλική που πολλές φορές όλοι οι πελάτες γίνονται μια παρέα.
 
 
 
 

για τους καλοφαγάδες
και τους γλεντζέδες, η ταβέρνα μας, αποτελεί ένας μοναδικός προορισμό που μπορούν να απολαύσουν το μεσημεριανό ή το βραδινό σας με την παρέα, την οικογένεια ή με το σύντροφό τους υπό τους ήχους τις μουσικής.
 
Καθημερινά στην ταβέρνα μας δημιουργούμε πιάτα από την Ελληνική και τη Κεφαλονίτικη παραδοσιακή κουζίνα όπως Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, σοφρίτο, μουσακά και κλέφτικο. Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε ζουμερά και λαχταριστά φαγητά σούβλας όπως κοντοσούβλι, εξοχικό, γουρουνόπουλο, κοτόπουλο και πολλά ακόμα φαγητά που θα σας ταξιδέψουν σε γευστικές παραδοσιακές απολαύσεις.
 
Το γρήγορο, ευγενικό και πολύ διακριτικό προσωπικό μας, στέκεται πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσει με σεβασμό και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα εξαιρετικό δείπνο.
 
Όλα αυτά τα χρόνια, η ταβέρνα μας έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού σερβίροντας νόστιμα πιάτα που σέβονται την παραδοσιακή κουζίνα. 
 
 
Η ταβέρνα μας είναι εδώ και σας περιμένει χειμώνα, καλοκαίρι όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα φανταστική και οικογενειακή, γεμάτη φιλοξενία και θαλπωρή. Απολαύστε τη συντροφιά μας και πάρτε μαζί σας τις γεύσεις και τα αρώματα της ελληνικής φιλοξενίας.