2671083567 Σκάλα, Κεφαλονιά tapitharia.tavern@gmail.com
Search Close
hero image
banner imagebanner image
Recommended
2021
Ta Pitharia Tavern
 
 
 
Η Περιοχή μας
Τα Πιθάρια | Ταβέρνα - Εστιατόριο Σκάλα Κεφαλονιά
Στο Ιόνιο Πέλαγος, ανάμεσα στα υπόλοιπα εξωτικά νησιά, στέκει μεγαλόπρεπη η Κεφαλονιά η οποία είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου.  Είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους και έχει έκταση 781,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 
Η Κεφαλονιά έχει να επιδείξει πάρα πολλά αξιοθέατα, ξεκινώντας από το φυσικό τοπίο, τις παραλίες και τις αρχοντικές πόλεις και καταλήγοντας στα σπουδαία δημιουργήματα όσων πέρασαν από αυτήν κατά την διάρκεια των αιώνων. Έτσι, χάρη αυτών η Κεφαλονιά αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλής  προορισμούς για τους Έλληνες και τουρίστες από όλον τον κόσμο. 
 
 
 
 


Είναι ιδανικό νησί για να το γυρίσετε με σκάφος, φουσκωτό ή ιστιοπλοϊκό, με αμέτρητες ιδιωτικές παραλίες ανάλογης ομορφιάς με τον Μύρτο ή τον Μακρύ Γιαλό. Ξεκινήστε το ταξίδι της εξερεύνησης, ανακαλύψτε τους όρμους που κλείνουν μέσα τους όλη τη σπάνια ομορφιά της Κεφαλονιάς.
 
Σκάλα
Η Σκάλα βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα στην Κεφαλονιά.

Η παραλία της είναι από τις πιο εντυπωσιακές με μήκος πάνω από 5 χλμ., χοντρή άμμο και καθαρά νερά και έχει βραβευτεί με Γαλάζια σημαία. 
 
Στην Σκάλα θα βρείτε τόσο φυσικά όσο και ιστορικά μνημεία, όπως το σπήλαιο του Σάκκου, ο ναός του Απόλλωνα, τα ερείπια της παλιάς πόλης και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
 
 
Στην Κεφαλονιά αλλά και στην Σκάλα θα βρείτε αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία,
super market και μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας.